Snel en betrouwbaar testen voor organisaties

Maak uw werkplaats een veilige werkplaats

Sluit corona uit! Zorg dat uw organisatie veilig blijft en sluit uit dat een verkoudheid een coronabesmetting is. Door coronatesten met regelmaat binnen uw organisatie aan te bieden, kan de continuïteit van uw organisatie en de veiligheid van uw medewerkers gewaarborgd worden.

Eurofins Clinical Diagnostics biedt verschillende mogelijkheden aan om zekerheid te bieden. U kunt de testen op verschillende manieren laten afnemen:

  1. De corona-afnamemedewerkers komen op de bedrijfslocatie.
  2. Uw medewerkers komen naar onze corona-afnamelocaties.

Tarieven voor organisaties

Eurofins Clinical Diagnostics biedt voor organisaties speciale tarieven aan. Op deze manier kunt u uw medewerkers regelmatig coronatesten aanbieden. Hierdoor blijft de continuïteit en de veiligheid van uw medewerkers en organisatie gewaarborgd. Benieuwd naar de tarieven voor organisaties? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Evenementen

Van A tot Z kan Eurofins meehelpen aan het coronavrij houden van uw evenement. Benieuwd hoe we dat doen? Eurofins Clinical Diagnostics gebruikt een vierstappenprincipe:

  1. We plannen in overleg een vrijblijvend gesprek. We bespreken dan uw wensen en behoeften.
  2. We stellen een plan van aanpak op, inclusief beheersmaatregelen, testprotocol en budget.
  3. We voeren het plan uit met de meeste geschikte testen voor uw evenement. We leveren indien gewenst vooraf sneltesten, afnamemedewerkers op locatie, koeriers voor een snelle analyse en ondersteuning bij het creëren van bijvoorbeeld safe bubbles.
  4. We evalueren met u het evenement.

Geïnteresseerd in onze dienst?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek!